Sunday, October 25, 2009

nur kasih...

lawa kan 'bdk' yang tgh make up tuh....

kerja gila...!!
2 hari berturut-turut pada minggu lps aku dok ngadap laptop...
mentang-mentang xde klas...
kerjanya?
tgk nur kasih pada episode yg aku miss dulu...
aku tgk citer nih dr 1st episode lagi kat tv...
dan mmg aku rs citer ni 'something'....
x sangka wujud pulak fenomena....
kerana nak memuaskan hati aku....
akibat tertinggal byk gle episode sehingga kini...
maka aku pon menonoton cerita ni non stop sebanyak 4 episode...
ada harga yg aku kene 'byr' bile aku kene sign in pulak kat tv3 tu demi nak bkk catch up tv...
walaubagaimanapun aku berpuas hati...

4 comments:

  1. layan dowh...

    bro tau x mana aku nak download citer nih...

    ReplyDelete
  2. ramai yg gilos tgk nurkasih..citer dia cm unix sket kan? gud gud..rasa cm nk penampo jerk si NUR tuh..eeee..hahahahah

    ReplyDelete
  3. aik..

    nape nak tampo si NUR tu...?

    sorry le episode baru lom tgk...

    ReplyDelete

Followers