Thursday, September 3, 2009

penyamar

kimak betul la minah senget yg paling senget nih..
aku dah malas la nak cover line ckp sopan2...
aku rs marah dan bengang skang nih...
dah la tgh pns pulak tuh....
time bulan pose nih nak main2 lak ngan aku..
betapa lahanat perangai org yang mencabar org tgh pose nih..
mamat2 umah aku mmg selamba badak je minum smbl isap rkk dpn mata aku...
klu aku terjoin bdk2 ni kang ko tanggung la dosa aku minah senget...
ko ingat aku suka ke korang nih haa...
blah la pundek...
aku mmg kasar dan aku suka maki hamun...!!!!
sekian...

sebagai panduan aku taruk id ym dia kat sini..
im_stitchandme
ape korang nak wat suka hati...
klu dia tanye sape bg ckp je aku bg....
ajepjepto

3 comments:

  1. pak long....sabar2..bulan pose ni mmg byk dugaan...kurang kan mencarut tuh..

    ReplyDelete
  2. relax bro...cool!

    ReplyDelete
  3. br blk dr klas..

    nsb baik td ade air cond..

    ReplyDelete

Followers